Mestna knjižnica Idrija » Novice » Zvočne knjige v Mestni knjižnici in čitalnici Idrija

Zvočne knjige v Mestni knjižnici in čitalnici Idrija

Sreda, 06. januar 2021

V tem letu si lahko člani knjižnice izposodite in poslušate zvočne knjige na mobilni aplikaciji Audibook - https://audibook.si/ Trenutno je na voljo skupaj 100 naslovov otroškega in mladinskega leposlovja ter leposlovja za odrasle. 
Postopek je enak kot za izposojanje e-knjig v Biblosu. Po prenosu in instalaciji aplikacije Audibook za Android ali iOS si ustvarite račun z e-naslovom ali Facebook računom. 
Za prijavo v Audibook uporabite iste podatke kot za dostop do Moje knjižnice v COBISS+, to je člansko številko in geslo. Če gesla nimate, nam pošljite sporočilo na naš e-naslov: knjiznicaidr@idr.sik.si, da vam pošljemo povezavo, na osnovi katere si boste sami določili geslo.
Iz seznama izberete zvočno knjigo in za izposojo pritisnete gumb Izposoja. Zvočne knjige, ki si jih lahko brezplačno izposodite, so označene s simbolom grškega templja.
Hkrati imate lahko izposojenih največ 5 knjig za 14 dni. Podaljšanje ni možno, lahko pa izposojene zvočne knjige predčasno vrnete oz. si jih ponovno izposodite.
Želimo vam prijetno poslušanje in se veselimo vaših mnenj, predlogov, želja ...

NULL