Mestna knjižnica Idrija » Novice » POPOLNO ZAPRTJE KNJIŽNIC

POPOLNO ZAPRTJE KNJIŽNIC

Torek, 30. marec 2021

Obveščamo vas, da bodo na osnovi ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa, ki jih je sprejela Vlada RS, naše knjižnice od četrtka, 1. aprila 2021, do vključno sobote, 10. aprila 2021, zaprte. Tokratno zaprtje je usklajeno z ostalimi splošnimi knjižnicami in bo po črki odloka radikalno.

V tem času ne bomo izvajali nobenih postopkov v zvezi z izposojo in vračanjem gradiva, zato tudi ne bo pošiljanja gradiva po pošti oz. možnosti prevzema gradiva izven knjižnice. Nedosegljivi bomo na telefon in po elektronski pošti. Začasno bo onemogočeno tudi rezerviranje gradiva v Moji knjižnici COBISS+.

Ker je trajanje ukrepov časovno omejeno, tokrat ne bomo izklopili običajnih obvestil o skorajšnjem poteku roka izposoje. V kolikor boste ta sporočila prejeli, lahko rok izposojenega gradiva podaljšate na običajni način preko COBISS+, mCOBISS ali preko Bibliofona, ni pa nujno, saj se v tem obdobju zamudnine ne bodo zaračunavale, tudi morebitni dolgovi, ki so že nastali, bodo mirovali. Rok za obračunavanje zamudnin bo ponovno začel teči 15. aprila 2021. Gradivo, ki mu bo v tem času potekel rok izposoje, boste lahko brez plačila zamudnine vrnili do 17. aprila 2021.

V času popolnega zaprtja vam bodo na voljo e-knjige Biblos-a in zvočne knjige Audibook-a.

Upoštevajte priporočila o minimiziranju stikov in ostanite zdravi.

V naše knjižnice vas spet vabimo po poteku veljavnosti ukrepov.


NULL