Mestna knjižnica Idrija » Filmsko gledališče Idrija » Cenik

Filmsko gledališče Idrija

Filmsko gledališče Idrija – cenik


Izkaznica FGI

Vsem članom Mestne knjižnice in čitalnice Idrija ter njenih enot ponujamo posebno ugodne cene kinovstopnic iz našega rednega programa. Članstvo v naši knjižnici je brezplačno. Pri vpisu morajo polnoletne osebe plačati zgolj člansko izkaznico, ki stane 4€. Mladoletni in brezposelni (ob priložitvi potrdila o brezposelnosti) prejmejo izkaznico brezplačno. Kartico FGI s katero uveljavljate popust dobite v kateri koli od naših enot. Pri tem morajo obiskovalci poskrbeti, da imajo podaljšano članstvo v MKČI. Ob predložitvi izkaznice je možno kupiti največ eno kino vstopnico na posamezno projekcijo. Izkaznica ni prenosljiva.

 

Cene kinovstopnic

- Dolžina filma nad 120min: 5,50 €

- Dolžina filma do 120min: 5,00 €
- Cena kinovstopnice za člane MKČI: 4,00 € 
- Vstopnica za osebe z oviranostmi (za spremljevalca je vstop prost): 2,50 €
- Darilni bon (velja za ogled štirih kinoprojekcij): 20 €
- Za otroke do drugega leta je udeležba brezplačna.

 

Vse cene vključujejo DDV, ki znaša 9,5 %. 

 

Popusti ne veljajo v času festivalov, za kinoprojekcije na prostem in za posebne projekcije. Za uveljavljanje popusta morajo obiskovalci obvezno predložiti izkaznico FGI. Osebe z oviranostmi popust uveljavljajo z izkaznico Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Popusti se ne seštevajo. Za prireditve, ki jih ne organizira Mestna knjižnica in čitalnica Idrija, ne moremo upoštevati popustov, ki so navedeni v ceniku in na naši blagajni.

 

Organizirani obiski 

Filmsko gledališče Idrija omogoča popust za skupine šolarjev, ki se odločijo za obisk kinopredstave. Za spremljevalca je vstop prost. Za njihov ogled je potrebno predhodno rezervacijo oziroma povpraševanje posredovati vsaj 2 tedna pred želenim datumom ogleda. Za vse informacije o izboru filmov oziroma za rezervacije kinovstopnic smo dosegljivi vsak dan na spodaj navedenih kontaktih. 

 

Šolska vstopnica: 3,00 €

 

Vse cene vključujejo DDV. 
Cenik je bil sprejet na seji zavoda dne 26.06.2019 in prične veljati z datumom 01.07.2019.
 

Prodaja vstopnic

Blagajna se odpre eno uro pred začetkom prve predstave in zapre ob začetku zadnje predstave.

 

Vstopnice lahko plačate z gotovino ali darilnimi boni. Vstopnice so v prodaji tudi na prodajni mreži www.mojekarte.si. Pri spletnem nakupu vstopnic ni mogoče uveljavljati popustov. Lahko jih uveljavljate le osebno pri naši blagajni v FGI.

 

Vstopnic, kupljenih s karticami preko spleta, ne morete preklicati. Tudi denarja za že kupljene vstopnice ne vračamo, razen v primeru, ko je prireditev oz. dogodek odpovedan z naše strani. Če prireditev odpovemo, lahko vstopnice zamenjate za drugo prireditev ali vam vrnemo denar. Po začetku predstave vstopnic za to predstavo ni več mogoče kupiti, zato morate poskrbeti, da karte kupite pravočasno.

 

Na rednih projekcijah Vam v primeru zamujanja ne moremo zagotoviti, da boste lahko sedeli na izbranem sedežu.

 

Vstopnice si morate zagotoviti tudi za brezplačne prireditve. Zaradi spremljanja obiska, predvsem pa zaradi varnostnih predpisov, ki strogo prepovedujejo večje število navzočih, brez vstopnice ne moremo dovoliti vstopa v dvorano.

 

Vnos hrane in pijače v dvorano ni dovoljen.

 

Prosimo Vas, da med projekcijo izklopite prenosne telefone in druge zvočne elektronske naprave ter vsem v dvorani omogočite kakovosten ogled programa.

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

 

Vstopnice je mogoče rezervirati v času odprtosti knjižnice na tel. št. izposoje 05 37 34 064. Izposojeval-cu/-ki v tem primeru sporočite svojo tel. št. ali elektronski poštni naslov, na katerega vam takoj, ko je mogoče, sporočimo, da je bilo naročilo evidentirano v programu.
Druga možnost je, da naročilo pošljete na elektronski naslov tim.bozic@idr.sik.si
O izvedbi naročila vas bo obvestil s povratnim odgovorom.

 

 

Če od nas ne prejmete odgovora na rezervacijo preko e-naslova, pomeni, da rezervacija ni bila zavedena.

 

Rezervirane vstopnice je treba pri blagajni prevzeti najmanj pol ure pred začetkom predstave. 

 

Rezervacij za posebne dogodke ter festivale ne sprejemamo.