LEPOTICA IN PSIHOANALITIČNA ZVER (duokomedija samo za odrasle 18+)

LEPOTICA IN PSIHOANALITIČNA ZVER (duokomedija samo za odrasle 18+)

V Idrijo prihajata znani psihoanalitik ROMAN VODEB in lepotica MONIKA z zabavno, poučno, provokativno duokomedijo LEPOTICA IN PSIHOANALITIČNA ZVER (duokomedija samo za odrasle 18+)

Predstava, ki polni dvorane po Sloveniji in vas ne pusti ravnodušnih - večina občinstva je navdušenih, kdo pa je predstavo tudi že protestno zapustil. Sredine ni!

Super seksi lepotica Monica Bikinsky (igralka Monika Jekler) z modrcem številka XXL in seksolog Sigman Frojdeb (psihoanalitik Roman Vodeb) prihajata v Filmsko gledališče Idrija, s pravo odrsko psihoterapijo, humorno, erekcijsko vendar poucno psihoterapevtsko seanso, v kateri bo seksolog Frojdeb pogovorno obdelal lepotico Monico, ki se mu ne bo popolnoma predala, ga izzivala, z njim koketirala, bila »blond« ...

Predstava, kot je na slovenskih odrih še ni bilo!

Vstopnice lahko kupite na OMV Idrija, Petrol Idrija in prek mojekarte.si, 1 h pred predstavo - od 19h naprej - na blagajni Filmskega gledališča Idrija.

Mestna knjižnica in čitalnica Idrija in Filmsko gledališče Idrija nista organizatorja dogodka. Organizator je Zavod Zimske urice, ki je najel dvorano.