Impro liga - DOGODEK JE ODPOVEDAN

Impro liga - DOGODEK JE ODPOVEDAN

Impro liga, vseslovensko tekmovanje v improvizacijskem gledališču tokrat prvič prihaja v Idrijo. 

IN VI TEGA NE SMETE ZAMUDITI!!!

Za kaj gre?
Gledali boste tekmo med dvema impro ekipama, ki bosta tekmovali za naklonjenost publike. Vsaka ekipa bo odigrala en prizor z določeno omejitvijo (npr.: igralci lahko govorijo samo v rimah, nihče ne sme govoriti, vsi so žirafe...), publika pa po koncu prizora ploska. Ekipa, ki dobi močnejši aplavz pa dobi več točk. 

Zveni zanimivo? Ampak to še ni vse!
Improvizatorji nimajo scenarija! Ja, prav ste prebrali. Igralci pred predstavo nimajo teksta, režiserja, rekvizitov, scene... Vse to morajo ustvariti sami s pomočjo publike. Publika daje inspiracije/predloge/navdihe za prizore (npr.: prostor kjer se vse to odvija; črka, ki je igralec ne sme izgovoriti; filmski žanr...) 
Nori smo!!! 

Če želite izvedeti kako vse to izgleda v praksi, potem ste vabljeni, da pridete v petek, 15.1., v Filmsko gledališče Idrija in se nasmejite najbolj spontani in nepričakovani gledališki tekmi NA SVETU!!!!

Nastopajo:
Ekipa Freš: Katja Brezovar, Matjaž Jamnik, Nika Lakovič, Urban Kavčič, Kristjan Kolar, Maša Barle, Žan Sterle in David Kristan.

Ekipa Šarolija: Žiga Regina, Sara Šoukal, Miha Možina, Jan Hrušovar, Sašo Weilgoni - Mš, Bor Klemenc Mencin ter Luke Thomas Dunne.

Vstopnina: 3 € za dijake, študente in upokojence, 5 € za vse ostale, brezposelni imajo z dokazilom brezplačen vstop.

Dogodek organizira Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO.