KINO: Ljubezen (erotični film)

KINO: Ljubezen (erotični film)

Mlajšim od 16 let je zaradi erotičnih prizorov oz. prikazov spolnosti ogled filma prepovedan. 

LJUBEZEN se godi onkraj DOBREGA in ZLA. LJUBEZEN je genetska potreba. LJUBEZEN je drugačno stanje zavesti. LJUBEZEN je težka droga. LJUBEZEN je duševna motnja. LJUBEZEN je igra moči. LJUBEZEN je preseči samega sebe. LJUBEZEN je slepeča svetloba. LJUBEZEN so seme, sluz in solze. LJUBEZEN je vzburljiva seksualna melodrama o fantu, dekletu … in DRUGEM DEKLETU.

Prvi januar, zgodnje jutro. Murphyja ob spečem telesu njegove mlade žene in dveletnega otroka prebudi telefonski zvonec. Z odzivnika zasliši zaskrbljeni glas Electrine matere. Zanima jo, ali se mu je morda oglasila. Že nekaj mesecev jo pogrešajo in boji se, da se ji ni kaj pripetilo. V teku dolgega deževnega dne, ki ga Murphy preživi v samoti svojega stanovanja, se spominja svoje največje ljubezni, dve leti trajajočega razmerja z Electro, in goreče strasti, ki je prekipevala od obljub, igric, napak in ekscesov …

Karte za vse projekcije je možno kupiti na blagajni FGI eno uro pred pričetkom predstave ter preko spletnega središča Moje karte.

Cena karte: 5,50 €
Cena karte z izkaznico FGI: 4,00 €