Kino: Panama (romantični triler)

Kino: Panama (romantični triler)

Režija in scenarij: Pavle Vučković / Igrajo: Jovana Stojiljković, Slaven Došlo, Miloš Pjevač, Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin, Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić / 2015, Srbija / 97 min / romantični triler

Kratka vsebina

Jovan se po dveh letih zabav in flirtanja odloči, da zopet začne študirati. Dobiva se z veliko dekleti, ena od njih je Maja, ki je videti povsem običajno in skromno dekle. Kot z ostalimi dekleti ima tudi z Majo povsem plehko razmerje, brez vseh obveznosti. Na njo začne gledati s povsem drugimi očmi, ko odkrije videoposnetke, ki so objavljeni na njeni Facebook strani. Na prvi pogled so povsem običajni, vendar Jovan ob natančnem ogledu opazi sledi, ki namigujejo, da je Maja nezvesta. Jovan je zmeden, ker ne ve, zakaj ga ti posnetki motijo, zato prizadene Majo, da bi izvabil iz nje njena prava čustva. Njuna strast raste, njegovo ljubosumje in posesivnost pa izgineta le, ko sta združena v strastnem seksu. Ko pa se videoposnetki počasi začnejo zlivati s stvarnostjo, postane Jovan izgubljen in se obupano trudi razumeti, kdo v resnici je Maja.



Karte za vse projekcije je možno kupiti na blagajni FGI eno uro pred pričetkom predstave ter preko spletnega središča Moje karte.

Cena karte: 5,00 €
Cena karte z izkaznico FGI: 4,00 €