Kino: The Rolling Stones: Shine a light (glasbeni dokumentarec)

Kino: The Rolling Stones: Shine a light (glasbeni dokumentarec)

Režija: Martin Scorsese / Nastopajo: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Christina Aguilera, Buddy Guy, Jack White, Darryl Jones / 2008, ZDA, Velika Britanija / 122 min / glasbeni dokumentarec

Intimni dogodek za vse ljubitelje skupine The Rolling Stones, ki se jim ne bo uspelo udeležiti njihove septembrske turneje po Evropi.

Kratka vsebina

Jeseni 2006 so z oskarjem nagrajeni režiser Martin Scorsese in člani ene najbolj znanih in priljubljenih rock\'n’roll skupin na svetu Rolling Stones združili svoje ustvarjalne moči in filmskemu občinstvu širom sveta predstavili izjemen glasbeni dogodek, imenovan Shine A Light. Posneli so ga v razkošnem in priljubljenem gledališču Beacon v New Yorku. Ob dokumentarnih posnetkih, kaotičnem in zabavnem dogajanju za kulisami in osupljivih glasbenih nastopih na odru pred navdušenimi množicami, gledalec od blizu doživi surovo bistvo, spektakularnost in genialnost kultnih rockerjev, ki nastopajo že 55 let. Med gostujočimi glasbeniki se na koncertu pojavijo tudi Jack White, Buddy Guy in Christina Aguilera. 

 

Karte za vse projekcije je možno kupiti na blagajni FGI eno uro pred pričetkom predstave ter preko spletnega središča Moje karte.

Cena karte: 5,00 €
Cena karte z izkaznico FGI: 4,00 €