Kino: Vsi vejo (triler)

Kino: Vsi vejo (triler)

Režija in scenarij: Asghar Farhadi / Igrajo: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández, Bárbara Lennie, Inma Cuesta, Elvira Mínguez, Ramón Barea, Carla Campra, Sara Sálamo / 2017, Španija / 132 min / TRILER

Laura se po 14 letih vrne iz Buenos Airesa, kjer si je z možem Alejandrom ustvarila družino, v domačo vas blizu Madrida, da bi se udeležila sestrine poroke. Snidenje je nadvse prisrčno, znova pa se sreča s staro ljubeznijo Pacom, ki je zdaj poročen z učiteljico. Ko nenadoma ugrabijo Laurino najstniško hčerko Irene in ji prepovejo, da bi klicala policijo, se njena družina s tem strinja. Alejandro sklene, da bo priletel iz Argentine, v Španiji pa se medtem vrstijo zemljiški spori, stare družinske zamere in ugibanja o bogastvu. Pri reševanju Irene iz rok ugrabiteljev prosijo za pomoč upokojenega policista. Razkrivanje družinskih skrivnosti bo neizbežno.

 

Karte za vse projekcije je možno kupiti na blagajni FGI eno uro pred pričetkom predstave ter preko spletnega središča Moje karte.

Cena karte: 5,50 €
Cena karte z izkaznico FGI: 4,00 €