Kino: Hotel Transilvanija 3 (družinska komedija)

Kino: Hotel Transilvanija 3 (družinska komedija)

Režija: Genndy Tartakovsky / Scenarij: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky / Glasovi: Dani Bavec, Iva Krajnc Bagola, Zala Djurić Ribič, Marjan Bunič, Miha Rodman, Jernej Kuntner, Denis Vučak, Lovro Berden, Jan Bučar, Jure Longyka, Uroš Buh, Alenka Tetičković, Mira Berginc, Iztok Zalič / 2018, ZDA / 97 min / SINHRONIZIRANA ANIMIRANA DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA

Da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela, Manca preseneti Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji. Seveda se tudi preostali člani družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo. Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo prekine nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža s sumljivo kapitanko. Nihče pa ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

 

Karte za vse projekcije je možno kupiti na blagajni FGI eno uro pred pričetkom predstave ter preko spletnega središča Moje karte.

Cena karte: 5,00 €
Cena karte z izkaznico FGI: 4,00 €